Gautama Buddha (गौतम बुद्ध)

 

  

 

 

Download de folder Download

Vreeling Deep Tissue Massage

Vreeling is erop gericht chronische spierspanning en het verharde, verkleefde bindweefsel rond en in de spieren sterk te doen verminderen of zelfs te doen verdwijnen. Het bindweefsel én de spieren diep in het lichaam worden los gemasseerd met speciale technieken waarbij geen tussenstof (massageolie) wordt gebruikt, waardoor de spieren op hun natuurlijke plaats en spanning worden gebracht.

Zo komt het lichaam weer in balans, zodat klachten verdwijnen, de houding verbetert en daarmee ook het algehele gevoel van vitaliteit toeneemt.Vreeling is een specialistische vorm van diep tot zeer diepe bindweefselmassage.

Bij Vreeling worden vrijwel alleen vuisten en ellebogen gebruikt.Door de trage bewegingen krijgt elke millimeter huid de kans om intensief gevoeld te worden. Dit geeft vaak een overdadigend gevoel. Na afloop hebben de meeste mensen een sterk gevoel van weer ‘in hun lichaam’ te zijn.

Wat niemand verwacht is dat het niet alleen maar een harde en diepe massage is. Juist ook de zachte aanraking is van essentieel belang. Door de dynamiek van hard en zacht kan het lichaam veel beter herstellen en de twee uitersten (weer) leren kennen. Dit zal zich op het emotioneel/mentale niveau afspelen.